marketing@hotelsunnyhill.ro +40 754 066 149
marketing@hotelsunnyhill.ro 0754.066.149 | 0740.881.807

Restaurant

Filozofia restaurantului și a terasei este una și aceeași: întâlnirea tradiției și a inovatiei.

Povesteanoastra

Suntem mai mult decât un restaurant si organizatori de evenimente full-service, suntem parteneri pentru a vă transforma visele în realitate. Noi, auzim, ascultăm si răspundem. Avem degetul pe pulsul ultimelor tendințe în domeniul alimentației, al decorului și al divertismentului, concentrându-ne mereu asupra detaliilor personalizate care fac din întrevederea noastră o experiență unica. Abordarea noastră proactivă și filosofia sunt motivele pentru care ne bucurăm de o astfel de respectare loială printre clienții noștri.

Ceea ce ne separă cu adevărat în peisajul competitiv este abordarea noastră pentru a crea experiențe excepționale care vor fi amintite pentru o viață întreagă. Echipa noastră este dedicată pentru ca fiecare moment petrecut sau sărbătoare petrecuta să reflecte personalitatea, gustul si stilul dumneavoastră.

Creativitatea bucătăriei și atenția serviciului sunt esențiale pentru a oferi oaspeților noștri o experienta culinară unică. Vă încurajăm să vizitați restaurantul nostru și să experimentați bucătăria noastră.

Indiferent dacă proiectați mese festive, nunți, festivități, evenimente corporative, sau caritabile, creativitatea și precizia noastră de neegalat în planificarea evenimentelor vă va oferi o experiență cu adevărat semnificativă, memorabilă și magică.